Verslag Zunobri 1 – DTS

Het seizoen van Zunobri gaat nog niet echt van een leien dakje. Nog maar één keer wist het eerste team van Zunobri te winnen dit seizoen.
In de Quick Silver S hal in Zuidhorn kwam deze zaterdag DTS uit Surhuizum op bezoek. De beide ploegen gingen onder leiding van scheidsrechter Beekman de sportieve strijd met elkaar aan.

DTS ging vliegend van start. De eerste zes schoten van de ploeg in de eerste minuten van de wedstrijd werden tot doelpunt gepromoveerd. Zunobri kon lastig aanhaken bij het korfbalgeweld van de Frieze gasten. Alie Pera wist nog wel de 1-4 te scoren, maar hierna liep DTS snel uit naar 1-9. Wederom laat Zunobri zich in de beginfase verrassen door de tegenstander, en moest het in de achtervolging om niet al in de eerste helft de handdoek in de ring te moeten gooien.
Het gat bleef echter gehandhaafd op het scorebord. Bij rust was er door DTS al 14 keer gescoord, en lukte het Zunobri maar om slechts 5 keer te scoren.
De tweede helft gaf eenzelfde beeld als de eerste. Zunobri kwam maar mondjesmaat tot goede aanvallen, en wist de kansen die werden gecreëerd niet allemaal te benutten.
De gasten van vandaag schoten wel een hoog percentage, en konden via 7-18 uitlopen naar een eindstand van 11-25.
Wederom lukte het Zunobri niet om te winnen. Met slechts twee punten uit vijf wedstrijden moet Zunobri proberen het seizoen in de komende wedstrijden te gaan redden. De komende zaterdag kan dat nog niet, de wedstrijd tegen SIM wordt verplaatst naar een andere datum.

Geschreven door: Alie Pera