Zunobri B1 speelt mooie wedstrijd tegen DES uit Norg

Zunobri B1 speelt mooie wedstrijd tegen DES uit Norg


Zunobri B1 speelt mooie wedstrijd tegen DES uit Norg

Afgelopen zaterdag 25 november 2017 speelde ons B1 team een mooie wedstijd tegen een meidenteam uit Norg.

In de eerste 7 minuten staat het al 2 tegen 1. Daarna wordt er een tijd minder gescoord. Hierbij geeft Zunobri mooie druk en heeft de bal meer in bezit. Een quote van een betrokken ouder: “Ze spelen mooi! Wij spelen om te schieten en de tegenstander speelt om balbezit”.

In de rust is het 4-2, waarbij resp. Joske, Bram, Merel en Lisanne (met een fantastische platte bal) de punten hadden gescoord.

In de pauze was de zaalwacht ingeslapen, waardoor de tijd pas 1 minuut na start van de tweede helft werd aangezet (dit is later in de wedstrijd weer gecompenseerd met bessuretijd?). Het is een mooie tweede helft; het tempo ligt hoger en er is meer structuur dan in eerdere wedstrijden. “Thomas en Christiaan hebben eer van hun werk” (quote van zelfde ouder). Helaas raakt een van de tegenstanders geblesseerd en is er geen wissel, waardoor ze verder moeten spelen met 7 spelers. Daarna wordt het in 1 vak wel erg prijs schieten. Dat is wel wat jammer voor het spel. Er worden nog 6 doelpunten gemaakt, waarvan 5 door Zunobri (Matthijs, Allard, Joske en Nienke 2x). De wedstrijd eindigt met een eindscore van 9 tegen 3.

Geschreven door: Bram Henstra

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram