E1 treft makkelijk scorende tegenstander

Afgelopen zaterdag mocht de E1 van Zunobri in alle vroegte naar Assen om te spelen tegen de E3 van AVO. Naast Kim, Kim, Stan, Tess, Imme en Lara, mocht deze keer ook Kevin, die al een tijdje meetraint, het mooie shirt van Land Schoenmode aan.

Al na een halve minuut stond het 1-0 voor AVO, een prachtig schot en helaas bleek dat een voorbode voor het verdere verloop van de wedstrijd. Bij de eerste wissel stond het 6-0, alle punten gescoord door dezelfde jongen, die zeer makkelijk de ballen de korf in wist te gooien. Bij rust was het inmiddels 13-0 en de eindstand was 24-0.

Toch lieten de toppers van Zunobri de koppies niet hangen. Ze speelden misschien wel hun beste wedstrijd tot nu toe in de competitie. Er werd heel goed vrijgelopen, overgegooid en ze hebben zelfs wat schoten op de korf kunnen doen. Dat je dan zo’n goede tegenstander treft, die zo makkelijk scoort, dat is dan ook gewoon een beetje pech hebben.

De strafworpenserie eindigde in 4-1 door een doelpunt van Kim Werksma.

Geschreven door: Marijn Albers-Waaijer