Zunobri C1 wint!

Zunobri C1 wint!

Zunobri C1 wint!

Een spannende thuiswedstrijd op 18 november tegen WSS C1 uit Oude Pekela. Een hele uitdaging voor C1 om deze altijd sterke tegenstander eindelijk eens te overwinnen. Maar al snel blijkt: ‘een goed begin is het halve werk’. Jurriaan maakt met een mooi afstandsschot de eerste goal. De tegenstander doet flink zijn best om ook te scoren maar dit wil niet lukken. Voor de rust scoort Jesse ook met een afstandsschot: 2-0. Na de rust komt WSS bij met 2 keer scoren. 2-2. Nu wordt het echt spannend! Tegenstander is goed in de verdediging, veel ballen worden afgepakt en er wordt heel vaak op de korf geschoten. Zes minuten voor het eind van de wedstrijd weet Jurriaan een derde goal te scoren. De bal blijft daarna vrijwel uit handen van de tegenstander. Het blijft 3-2. Geweldige wedstrijd van C1!

Geschreven door: Anja Hoekstra

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram