Zunobri A1 in pittige wedstrijd verlies tegen VZK

Zunobri A1 in pittige wedstrijd verlies tegen VZK

Zunobri A1 in pittige wedstrijd verlies tegen VZK

Op 11 november ontving Zunobri A1 gesponsord door Kees Afman VZK/Donderbroek A1 in Zuidhorn. Zunobri begon goed aan de wedstrijd en kwam na 20 op een voorsprong van 6-3. Daarna kwam er een mindere periode met veel balverlies bij het uitbrengen van de bal, maar desondanks eindigde de eerste helft met een 7-6 voorsprong.

In de tweede helft was het VZK die veel scoorde en profiteerden van een zwakke tweede helft van Zunobri, waardoor de score zich uitbreidde naar 10-16. Hoogtepunt van de wedstrijd was een assist van Harold Posthuma vanuit het verdedigingsvak naar Wieke Weima die de 12-16 scoorde. Uiteindelijk werd het 13-18 voor VZK.

Geschreven door: Thomas Wijtsma

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram