Vrijwilliger in Beeld: Harry Huizing

Vrijwilliger in Beeld: Harry Huizing

Ik ben Harry Huizing, ben 49 jaar en geboren in Baflo. Ik woon samen met mijn  Anita, Marissa en Daphne in Noordhorn. Ik werk bij het Waterschap Noorderzijlvest in Groningen als Beleidsondersteunend medewerker Afvalwater.

Nadat Daphne via het schoolkorfbal is gaan spelen bij Zunobri heeft ze mij overgehaald om ook op korfbal te gaan. Tijdens een training van Daphne was het Koos Brander die mij het laatste zetje gaf om te gaan korfballen. Momenteel speel ik al weer een aantal jaren voor het Midweekteam van Zunobri en sinds dit jaar spelend onder de naam Zunobri/OWK. Voordat ik in aanraking kwam met korfbal heb ik nog een aantal andere bal sporten gedaan waaronder voetbal, handbal en volleybal.

Binnen de vereniging zit ik namens de Midweek en de ouders in de TC. Voor de Midweek en de ouders ben ik een aanspreekpunt als men met iets zit of iets wil weten. Wanneer de coach van het team van Daphne verhindert was heb ik een aantal keren het coachen gedaan. Ook ga ik voor de vereniging een aantal wedstrijden van de jeugd fluiten. Wat ik dit jaar ook leuk vond was de oefenwedstrijd van het 1e waar ik aan mee mocht doen en de keren dat ik als reserve was.

Ik met het volgende willen eindigen met onze strijdkreet:

We are Blue, we are White, we are Zunobri dynamite.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram