Vrijwilliger in Beeld: Magriet Haaijema

Vrijwilliger in Beeld: Magriet Haaijema

Ik ben Magriet Haaijema, ben 41 jaar. Wij wonen met z’n vieren in Aduard samen met een hele boel dieren. 
Ik werk bij Rabobank Assen-Noord Drenthe als adviseur particulieren. Op dit moment ben ik veel bezig met studeren. Als adviseur moet je de permanente educatie bijhouden. Daarnaast ben ik veel tijd kwijt met korfbal.

Sinds dit seizoen is Marleen gaan korfballen bij korfbalvereniging Hoogkerk. We brengen haar naar de trainingen en kijken wedstrijden. Ik moet nog wel even goed nadenken of ik komend zaalseizoen ook alles ga bekijken, want de wedstrijden zijn wat verder weg. Daarnaast mogen we graag andere wedstrijden bekijken. Vooral wedstrijden van ROG/NIC/CB, nu is daar natuurlijk ook nog Zunobri bijgekomen.
Door het korfballen van Marleen ben ik ook weer terug bij Zunobri. Vanaf mijn 6e tot mijn 18e heb ik gekorfbald. Eerst bij DWA en vanaf mijn 13 bij Zunobri, maar door een blessure aan de knie, kwam daar helaas een einde aan. Doordat Marleen korfbalt, de vereniging leuk en gezellig is, wil je als ouder je steentje ook bijdragen. Het is begonnen met kantinedienst, schoolkorfbal, teamouder, ach eigenlijk wil ik altijd alles wel doen.

Toen er 1,5 jaar geleden een zeer dringend verzoek werd gedaan wie Robert Jan wilde helpen met de sponsoring, ben ik samen met Hans Luining, Robert Jan gaan helpen. Op het moment dat we hiermee begonnen had Zunobri helemaal geen sponsoren meer. Een club zonder sponsor betekent, geen club meer over 2 jaar. Er moest dus flink wat werk gedaan worden. We zijn dan ook erg blij dat we op dit moment 19 sponsors hebben. Een verzoek aan jullie om ook zoveel mogelijk bij onze sponsor te kopen, zo heeft de sponsor ook het idee dat hij/zij iets terug krijgt voor de sponsoring. In deze tijd is het erg lastig om sponsors te vinden, elk bedrijf heeft het moeilijk en denkt wel 2x na of zij een club willen sponsoren, daarnaast horen we ook erg vaak: “er zijn al zoveel verenigingen in Zuidhorn die om een donatie vragen”. Dit telkens te moeten horen is natuurlijk niet leuk, mocht u/jij nog een bedrijf weten/kennen of het bedrijf waar je werkt, zou iets willen doen, benader ons dan alsjeblieft, het geld hebben wij als vereniging erg hard nodig!
Zonder sponsors, kan onze vereniging nl niet blijven bestaan! Omdat een sponsorbord a 150 euro per jaar voor sommige bedrijven erg prijzig is, gaan we dit jaar beginnen met de club van 50. Niet alleen bedrijven kunnen hier op komen te staan, maar ook jullie naam en nog belangrijker, je helpt de club hiermee! Mogen wij uw/jouw naam ook noteren voor 50 euro per jaar?? Stuur dan gauw een mail naar pr@zunobri.nl  en het zal geregeld worden.
Omdat ik graag wil, dat Zuidhorn een korfbalvereniging blijft behouden, zet ik mij in voor de club. Wil dit ook blijven doen, ondanks dat Marleen nu elders korfbalt.
Zunobri was in het verleden al een leuke club en nu nog steeds!

Lieve groet,

Magriet

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram