Vrijwilliger in Beeld: Alie Pera

Vrijwilliger in Beeld: Alie Pera

Ik ben Alie Pera. Ik ben geboren op 17-12-1987. Ik ben getrouwd met Fred (die jullie misschien ook wel kennen) en samen met onze lieve katjes
wonen wij in Noordhorn.

Ik ben op dit moment werkzaam als informant bij belastingtelefoon toeslagen. Ik heb SPW gedaan en in de gehandicaptenzorg en kinderopvang mogen werken, maar moest een vast contract en die gaven ze niet zo graag weg. Wie weet vind ik nog een keer een baan die bij mijn opleiding past, maar nu zit ik nog wel prima op mijn plekje.

Naast het korfballen hou ik veel van gezelligheid om me heen. Veel spelletjes doen of lekker met een borreltje aan de picknicktafel bij de vuurkorf of in de zomer een bbq. Als ik alleen ben dan puzzel ik graag, lees een boek of ik kleur.

Maar 1 van mijn grootste hobby’s is natuurlijk korfbal.
Toen ik in groep 7 zat ben ik op korfbal gekomen omdat erg veel klasgenootjes dit ook deden. En sindsdien ben ik eigenlijk niet meer gestopt.
Ik heb tussendoor nog 2/3 jaar bij Sparta in Zevenhuizen gespeeld omdat het niveau op dat moment daar iets aantrekkelijker was. Maar door een chronische blessure had ik toch besloten om helemaal te stoppen met korfbal.
Maar ook dat duurde niet lang want ik stond al weer redelijk snel in de kleren op het veld van Zunobri, en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin.
Ik ben naast het spelen vaak trainer geweest van een team en ook dit jaar ben ik daar weer mee begonnen. Op dit moment ben ik de trotse trainer/coach van de A1. Ik heb ook een lange tijd in de kampcommissie gezeten maar heb besloten dat ik dit komende jaar het kamp weer een keer op een andere manier wil meemaken. Wel zit ik nog steeds samen met Janneke in de activiteitencommissie en heb hier erg veel plezier in.

Voor de toekomst:
Een paar van mijn vrienden hebben een tijd geleden ook de keuze gemaakt om hoger te gaan korfballen. Maar mochten mijn pezen het volhouden dan hoop ik in de toekomst met deze vrienden en de vrienden waar ik nu mee speel nog een keer een team te vormen bij Zunobri.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram