Welke toekomst wil jij voor Zunobri?

Welke toekomst wil jij voor Zunobri?

In januari vond een derde brainstormsessie plaats met leden uit de technische commissie en het bestuur. Tijdens de brainstormsessies wordt er besproken wat de sterktes, uitdagingen en bedreigingen zijn van onze vereniging en met welke partijen we te maken hebben en hoe we in deze relaties gaan investeren.

Centraal staat: een gezonde club worden en blijven. Graag gaan we ook met een aantal ouders in gesprek om te bespreken wat de wensen en ideeën zijn en op welke manier we hieraan kunnen voldoen als vereniging.
Mocht u als ouder(s) hierover willen meepraten en meedenken, dan horen wij dat graag!

Namens het bestuur,

Herman, Janneke, Sytse, Fokje en Janneke

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram