NL Doet op zaterdag 16 maart

NL Doet op zaterdag 16 maart

Beste leden en ouders

Ook dit jaar is er weer de NL doet actie van het oranje fonds op Zaterdag 16 Maart. Dit is de dag waarop vrijwilligers zich inzetten voor stichtingen, verenigingen of zorg instellingen.
Ook Zunobri doet dit jaar weer mee. We hebben € 350,- van het Oranje fonds ontvangen en gaan dat besteden aan binnen en buiten verlichting en materialen voor wat extra klussen. Daarnaast moeten de kantine, veld en kleedkamers worden opgeruimd en schoongemaakt  voordat straks het veld seizoen weer begint.
 
We hopen dat je zaterdag 16 maart korte of langer tijd komt mee helpen, al is het een uurtje ergens op de dag. We starten rond 10 uur en we verwachten dat het rond 15 uur het meeste wel is gedaan. Op de dag zijn er hapjes en drankjes voor de vrijwilligers die mee helpen. Voor de kinderen zetten we een paar korven op het veld, of ze kunnen ook mee helpen.

Als je nu al weet dat je langs komt, stuur dan even een mailtje, of kom spontaan langs op die dag, al is het voor de gezelligheid.

Zet de dag in je agenda en, tot dan!

Vriendelijke groeten

Sietse Henstra (secretaris)
Het Bestuur.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram