Trainer/coach gezocht voor Zunobri 1

Trainer/coach gezocht voor Zunobri 1

ZUIDHORN – Voor het eerste team van korfbalvereniging Zunobri zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer die de coaching en training wil verzorgen voor onze senioren.

De invulling is bespreekbaar en eventueel te combineren met een eigen actieve korfbalcarrière.
Korfbalvereniging Zunobri is een kleine club uit Zuidhorn dat bestaat uit ongeveer 90 leden. De club wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers en heeft naast het eerste team ook de nodige jeugdteams, een actieve kangoeroeclub, een betrokken recreantenteam en een midweek ploeg. 

Zunobri 1 speelt op het veld in de vierde klasse en heeft het afgelopen zaalseizoen bovenin het breedtekorfbal meegespeeld. De wens van het team is om weer in het wedstrijdkorfbal uit te komen in de zaal.
De hechte ploeg, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 24 jaar, heeft het doel bovenin de vierde klasse mee te draaien en competitief te zijn in de derde klasse in de zaal.

Zunobri 1 traint tweemaal per week. Op één van de beide trainingsavonden sluiten ook de 35+ recreanten en midweekers aan om het eerste uur mee te trainen.
Lijkt het jou leuk om één á twee keer per week de trainingen te verzorgen en zo Zunobri 1 naar een hoger niveau te tillen? Heb je regelmatig tijd om te coachen op zaterdag, naast bijvoorbeeld je eigen wedstrijden? Dan zoeken wij jou!
We nodigen beginnende trainers, ervaren rotten in het vak, enthousiaste korfballers en iedereen die een positieve bijdrage kan leveren uit om met ons in gesprek te gaan. 

Reageren kan via tc@zunobri.nl of neem contact op met Fred Pera via 06-51559102.

Door : Technische commissie

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram