Korfbalbond bezoekt ook K.V. Zunobri

Korfbalbond bezoekt ook K.V. Zunobri

ZUIDHORN – In december kwam de KNKV ook bij Zunobri langs. Al een tijdje heeft de bond als beleid “de vereniging centraal”. In december zond het bestuur een afvaardiging van TC, bestuur en jeugdcommissie af naar dit gesprek. 

Het gesprek was vooral bedoeld om te luisteren. Zunobri heeft als kleine vereniging natuurlijk best wel een aantal uitdagingen waar we als kleine vereniging niet altijd zelf wat aan kunnen doen of onder controle hebben. De KNKV kan in veel zaken ondersteunen. 

  • Zo is het belangrijk dat een kleine vereniging ook echt een stem heeft bij de bond, ook het begrip voor de kleine teams is van belang. Zo kan de KNKV rigide gaan vasthouden aan een spelertje die te oud is maar het gevolg kan zijn dat dit team geen korfbal kan spelen. 
  • Ook het verdwijnen van de 4e klas en soms de reacties van de KNKV op ideeen en voorstellen zijn voor Zunobri wel een punt van gesprek. Er zijn genoeg 1e teams die nu reserve klasse spelen die heel graag tegen elkaar een mooie competitie hadden willen spelen. 
  • Een ander probleem is natuurlijk dat er geen voorzitter is, mede daardoor is het soms lastig om verder te gaan met beleid, wellicht kan de KNKV een procesbegeleider sturen om samen met ons dat traject af te maken zodat we een plan hebben voor de toekomst. 

Uiteindelijk werd het een nuttige avond waarbij de bond veel zaken heeft opgehaald en we een vervolg hopen. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram