Energieke aftrap jeugd en pjukken

Energieke aftrap jeugd en pjukken

ZUIDHORN – Het jaar 2024 is veelbelovend van start gegaan voor onze club! Een geweldige gezamenlijke training voor de F, E, en D jeugd vormde de aftrap, gevolgd door het spannende Pjuktoernooi. De betrokkenheid was fantastisch, met deelname van enthousiaste spelers vanuit alle Zunobri teams.

De gezamenlijke jeugdtraining bood een unieke gelegenheid voor onze jonge talenten om samen te trainen, van elkaar te leren en de clubband te versterken. Het was inspirerend om te zien hoe de spelers elkaar aanmoedigden en hun vaardigheden verbeterden onder begeleiding van ervaren coaches.

Na de gezamenlijke training barstte de competitieve energie los tijdens het Pjuktoernooi. Het werd een opwindende strijd met deelnemers van verschillende leeftijden en ervaringsniveaus. De spanning steeg tot ongekende hoogten, wat resulteerde in een indrukwekkende prestatie van alle deelnemers.

Uiteindelijk wisten Tessa en Thomas zich als absolute toppers te kronen door de eerste plaats te veroveren. Maar ook Janneke en Kevin lieten een geweldige prestatie zien en eindigden op een welverdiende tweede plaats. De glimlachen, het plezier en de sportiviteit straalden van alle gezichten af, waardoor het Pjuktoernooi een onvergetelijke ervaring werd voor iedereen.

Om deze bijzondere gebeurtenissen te vereeuwigen, zullen er binnenkort foto’s beschikbaar zijn op onze clubwebsite. Neem een kijkje om de hoogtepunten van de gezamenlijke jeugdtraining en het Pjuktoernooi te herbeleven. We zijn trots op de inzet en het enthousiasme van onze leden en kijken uit naar nog veel meer succesvolle evenementen in het komende jaar.

Laten we samen blijven streven naar sportiviteit, teamwork en plezier op en naast het veld!

Dank aan Hillie Nieuwenhuis

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram