Zunobri C2 komt net te laat op gang

De laatste wedstrijd voor 2023 voor de C2 van Zunobri.
Ritola is een bekende tegenstander. En uit ervaring weten we dat dit altijd lastig is.

In de aanval begonnen vandaag Tessa, Syra, Melle en Daan.
Het verdedigingsvak bestond uit Demian, Luuk, Charlotte en Danique.

Het doel bij het begin van de wedstrijd was gelijk een voorsprong te creëren. Er werden mooie kansen gecreëerd maar we waren ongelukkig in de afronding. Ritola kwam op voorsprong door een strafworp.
Syra scoorde hierop op de 1-1 door een mooi afstandschot, waarop de vakken konden wisselen van functie.
Het andere aanvalsvak had het lastig door de verdedigende kwaliteiten van Ritola.  Kevin werd ingezet, maar de doelpunten vielen bij de tegenstander, Ritola scoorde 2x.
Syra benutte een strafworp en zo konden we bij blijven tot 2-3.
Ritola scoorde weer tweemaal met klein kansjes, de ruststand werd hiermee bepaald op 2-5.
In de rust werd besproken dat de passing zorgvuldiger moest en dat er wel wat meer strijd geleverd mocht worden. Willen winnen!

Ondanks de afspraken in de rust was het toch Ritola dat weer 2 keer scoorde. Dit was tevens ook het laatste doelpunt van Ritola. Tessa scoorde een mooie bal en bracht de stand op 3-7. Daarna was het Daan die nog een doorloopbal en een afstandsschot scoorde en de spanning in de wedstrijd terug bracht naar 5-7. Helaas was het te laat voor Zunobri en werd de wedstrijd verloren maar de 2e helft werd wel met 3-2 gewonnen. Weer een leerzame wedstrijd en Ritola is zeker te pakken in de volgende wedstrijd!
Na de wedstrijd heeft het team een gezamenlijk kerstdiner gehad in de kantine. Dit was een gezellige gezamenlijke afsluiting van 2023.