Walking Korfbal /Oldstars – Wie doet er ook mee?

Walking Korfbal /Oldstars – Wie doet er ook mee?

We hebben goed nieuws voor alle wat ouder-gedienden onder ons. Sinds deze week is er een nieuwe activiteit gestart bij KVW 22 (het voormalige Rodenburg) in Leek: Walking Korfbal/OldStars. Onze eigen Koos Brander is al begonnen met deelname en nodigt andere geïnteresseerden van harte uit om mee te doen.

Tijdens de zaalperiode wordt er elke donderdagochtend van 10 tot 11 uur gesport in de Rodenburghal. Het veldprogramma is nog flexibel en kan in overleg worden ingevuld. Momenteel nemen al 8 enthousiaste deelnemers deel aan deze activiteit, onder de deskundige leiding van Anne Wiersma.

Voor degenen die graag willen aansluiten, maar wellicht wat logistieke hulp nodig hebben, staat Koos Brander klaar om te assisteren. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 0623507514 of per e-mail op koos.brander@wxs.nl. Als je eens vrijblijvend wil meedoen om te kijken of het iets voor jou is, ben je uiteraard ook van harte welkom!

De kosten voor deelname zijn heel redelijk: een niet-spelend lidmaatschap bij KVW 22 is voldoende en kost slechts 50 euro per jaar. Een geweldige kans om fit te blijven, plezier te hebben en nieuwe korfbalvrienden te maken!

Laten we samen deze nieuwe activiteit omarmen en onze korfbalfamilie nog verder uitbreiden. We hopen velen van jullie te zien bij Walking Korfbal/OldStars!

Koos Brander

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram