Nagelbijten bij Zunobri E1

Nagelbijten bij Zunobri E1

De E-tjes speelden in Kollum. De wedstrijd begon mooi gelijk op. Zunobri creëerde veel kansen, maar schoot niet raak. Invicta kreeg een paar kansen, maar wist die goed te benutten, zodat de stand 2-0 werd. Ondanks de vele kansen wilde de bal er bij Zunobri maar niet in.
Veel schoten op de korf door Zunobri, maar ze willen er maar niet in.
Alexander scoort, maar helaas verdedigd, dus wordt deze afgekeurd.
In de pauze krijgt het team extra instructies van coach Yoram om rustiger te schieten, en oefenen ze nog even met schieten. Dat helpt. Want al vlot na de rust scoort Simone 2 keer. Alexander brengt met een derde schot Zunobri op voorsprong en Simone stelt de winst na nog een aantal spannende momenten veilig met een 4e punt. De vermoeidheid slaat daarna toe, de snelheid gaat omlaag tot het bevrijdende fluitsignaal na deze mooie, spannende wedstrijd.
Daarmee is de eerste overwinning van dit seizoen een feit: 2-4.  Goed voor de moraal en zo’n overwinning smaakt naar meer.

Door: Jessica Koetsier-Zweers

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram