Griezelen bij Zunobri afgelopen zaterdag

Griezelen bij Zunobri afgelopen zaterdag

ZUIDHORN – Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden bij Zunobri, een Halloween activiteit. Elk jaar organiseert de Activiteiten Commissie verschillende activiteiten voor jong en oud. Deze keer is het een spooktocht voor de D, C en A-jeugd, en de allerjongsten konden in het clubhuis griezelige baksels maken.

Het clubhuis is versiert, de geesten zijn opgeroepen en de eerste kinderen arriveerden. Een aantal kinderen waren zelf ook verkleed en geschminkt. Klaar om de geesten in het park te trotseren. Met de kaart in de ene hand en een paraplu in de andere hand gingen de eersten op weg. Zij waren niet bang voor de regen, wat de avond extra spannend maakte. De regen zorgde ervoor dat de voetstappen van de geesten moeilijker te horen waren. Droog in het clubhuis werd al volop gekliederd met snoep spinnen, lange vingers en bloederige gelei.

Het geschreeuw van de kinderen was overal in het park te horen. Dit jaar hebben de geesten hun uiterste best gedaan om de avond zo eng mogelijk te maken. Vermomd als levensechte poppen, een levend skelet, Jigsaw en een gorilla werden niet alleen de Zunobrianen, maar ook onschuldige wandelaars in het park bang gemaakt. Er waren zelfs kettingzagen uit de kast gehaald om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Iedereen is veilig teruggekeerd uit het park en kan tot rust komen in het clubhuis met een hapje en drankje. Hoe eng het ook was, iedereen vond het weer een geslaagde avond. Of iedereen ook rustig heeft kunnen slapen, is een ander verhaal.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram