Vergeet dit niet! Mixtoernooi informatie!

Vergeet dit niet! Mixtoernooi informatie!

Er zijn al veel aanmeldingen binnen en we moeten druk aan de slag met de team indelingen. Wil je je nog opgeven doe dat dan zo snel mogelijk omdat we het definitieve schema moeten maken en de BBQ bestellen.

Verder nog een aantal mededelingen:

Taarten:
Intussen heb ik vier mensen die een taart willen bakken. Aangezien we minimaal 10 teams hebben is dat niet genoeg. Dus geef je snel op als je ook een taart kunt bakken voor de afsluiting van het toernooi.

We hebben 1 kleine koelkast voor een c.a. 3 taarten. Het is handig als er niet te veel taarten gekoeld moeten worden. Anders moeten we nog een paar koelkasten regelen.

BBQ:
Ben je vegetariër of heb je andere dieet wensen geeft dit dan ook snel door. Dan hoeden we daar rekening mee.

Stoelen, borden en bestek
Er zijn niet voldoende stoelen voor iedereen. Dus neem een eigen stoel mee voor tijdens het toernooi/BBQ. Ook is het handig om eigen bord en bestek mee te nemen.

Inzameling voor KiKa
Dit jaar willen we geld inzamelen voor KiKa voor het verbeteren van behandelingen en zorg voor kinderen met kanker. Hiervoor verkopen we lootjes van € 2,- euro per stuk of 3 voor €5,- voor afgaand, in de pauze en eind van het toernooi en voor de BBQ. Tijdens de BBQ maken we de winnaars bekend van een aantal leuke prijsjes.  (Neem wat contant geld mee om lootjes te kopen).

Tot komende Zaterdag.

Wij hebben er zin in.

Vriendelijke groeten

Sytse Henstra
secretaris 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram