Taarten maken voor Slotdagen?!

Taarten maken voor Slotdagen?!

Beste leden,

De aanmeldingen voor het familietoernooi op zaterdag 1 juli komen al weer binnen. Heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan binnenkort als dat mogelijk is via de website zunobri.nl. Het is voor ons prettig als we eind deze week een idee hebben van het aantal mensen dat komt.

Traditioneel krijgt het winnende team een taart. Echter vorig jaar hebben c.a. 10 leden een taart gebakken en meegenomen zodat iedereen na afloop een stuk taart had. Vorig jaar was dit een groot succes dat door iedereen gewaardeerd werd. Daarom, zouden we het graag dit jaar willen herhalen. Hiervoor, hebben dus een stuk of 10 vrijwilligers nodigen die een taart willen bakken voor de gelegenheid. Het is geen bak wedstrijd dus maak vooral iets dat je zelf lekker vind. Wil je een taart maken, stuur dan een mailtje naar secretaris@zunobri.nl.

Alvast reuze bedankt

Vriendelijke groeten

Sytse Henstra
secretaris
organisatie slotdagen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram