Zunobri F1 wint in Dokkum

Op de vroege zaterdagmorgen reisde Zunobri F1 af naar Dokkum voor de wedstrijd tegen De Graneat F1.

Onder een stralende zon en met de support van de ouders aan de kant begon de ploeg van coaches Julian en Yoram uitstekend aan de wedstrijd.

Via snel samenspel werden de eerste kansen gecreëerd, maar de bal wilde nog niet door de gele kunststof mand vallen. De stand was na 10 minuten spelen nog 0-0.

In het tweede kwart lukte het Zunobri wel te scoren. Door veel lange ballen lukte het de jonge Zunobrianen om hun medespelers vrij te zetten voor de korf.

Na drie kwarten was de stand al 0-9.

In de laatste tien minuten lukte het ook de Graneat om tot scoren te komen. De tank leek aan Zunobri kant wel wat leeg, want steeds vaker lukte het de Friezen via een snelle aanval om tot schot en ook tot scoren te komen.

De eindstand werd uiteindelijk 3-11. Een prima resultaat en tevreden werd de rit terug naar Zuidhorn ingezet.

Door: Fred Pera