Zunobri A1 wint door energie in 2e helft

Zunobri A1 wint door energie in 2e helft

De korfbalwedstrijd tussen Zunobri en DWA/Agro was vanaf het begin spannend. In de eerste minuut viel al het eerste tegendoelpunt voor Zunobri, waardoor ze achter kwamen te staan ​​met 0-1. Al snel stond Zunobri zelfs achter met 0-3.
In de vijftiende minuut wist Zunobri eindelijk te scoren en vlak daarna viel alweer het vierde tegendoelpunt voor Zunobri. Hoewel Zunobri goed aan het scoren was, kreeg ze ook nog tegendoelpunten. De eerste helft bereikt met een 5-6 stand voor DWA/Agro.
In de tweede helft ging het veel beter voor Zunobri. Er werd veel gescoord en er waren weinig tegendoelpunten.
Ook leek het of Zunobri meer energie had en agressiever te was. Dit bleek succesvol, want Zunobri wist de rebound goed neer te zetten en kreeg veel kansen om te scoren.
In de laatste minuut stond het 8-7 voor Zunobri, maar er was nog een spannende strafworp tegen hen. Gelukkig voor Zunobri ging de strafworp er niet in en zo eindigde de wedstrijd met een eindstand van 8-7 voor Zunobri. Het was een zware, maar uiteindelijk succesvolle wedstrijd voor Zunobri.

Door: Zahra Brinkman

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram