Zunobri 1 nog op zoek

Zunobri 1 nog op zoek

ZUIDHORN – Na de sterke eerste helft tegen Roreko vorig weekend had Zunobri er alle vertrouwen in om opnieuw een sterke wedstrijd neer te zetten. Ditmaal kwam Vitesse uit Beilen op bezoek. Voor het eerst in lange tijd waren er ook weer twee pupillen van de week aanwezig, Sanne en Nora uit de E-jeugd.

Net als tegen Roreko stond er al gauw 0-4 op het scoreboard om uiteindelijk een opmars te maken tot 7-7. Vitesse liet dit niet gebeuren. Aan de andere kant wist Zunobri zichzelf niet te belonen. Met meerdere schoten per aanval, gedisciplineerd spel en het vertrouwen in elkaar, mistte er een belangrijk detail. De bal door de mand gooien.

Tegenover de dertig doelpunten van Vitesse wist Zunobri slechts twaalf keer te scoren. Simone Veenstra presteerde weer sterk vanuit de vrij ballen, Stefan Steenbergen wist op een basketbal achtge manier de korf te vinden, Sharon vd Leest knalt uit het niets er een in. Er zaten zeker mooie doelpunten tussen. Gemiddeld gezien meer doelpunten dan op het veld. Aanvallend is er zeker een stijgende lijn te zijn bij de spelers van Zunobri, maar zoals Johan Cruijff ooit zei: “Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als de tegenstander”. Of dat ligt aan het aanvallende spel of de verdedigende kracht? Er blijft genoeg werk aan de winkel voor het eerste van Zunobri.

De laatste wedstrijd van het jaar 2022 staat voor de deur. In Buitenpost mag Willem Pera zijn spelers zien strijden tegen een zeer bekende tegenstander, Christiaan Schaafsma, coach van Olympia.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram