Suikerbroden actie 20 december: help je ook mee?!

Suikerbroden actie 20 december: help je ook mee?!

Beste Leden en ouders van leden

Suikerbroden actie

Op dinsdag 20 december hebben we weer onze suikerbroden actie. We gaan dan weer in groepjes Zuidhorn, Noordhorn en Briltil suiker broden aan de deur verkopen. We starten rond 18:00 en hopen tegen 19:30 klaar te zijn. We hopen tegen de 750 broden te verkopen en daar mee c.a. 1100 euro voor de vereniging over te houden.

Het zou fijn zijn als iedereen van te voren al bij familie, vrienden en collega’s vraagt of ze de vereniging willen steunen door een brood te bestellen.

Mocht je al van te voren met een voorverkoop lijst door je straat willen gaan, geef dan door waar je langs bent gegaan op acties@zunobri.nl, dan haal ik die straat uit de routes voor de avond zelf. 

De prijs van een brood is €3.70 en 3 broden voor €10.

We hebben op de 20e c.a. 10  tot 15 auto’s met chauffeur nodig om met een groepje naar een bepaalde wijk te rijden. Geef even door of je kunt helpen met een mailtje naar acties@zunobri.nl.

De trainingen rond die tijd komen te vervallen, zodat iedereen mee kan helpen. Mocht je verhinderd zijn laat dat even weten, met oog op de indeling van de groepjes.

Noodzaak van acties

Zunobri, probeert de contributie voor de vereniging laag te houden door een deel van de kosten te financieren met de inkomsten van een aantal acties. Dit seizoen maken we extra kosten met extra uren training in de zaal voor de jonger teams en onze betaalde jeugd trainer Kevin. We zien dat deze investering uitbetaald in betere korfbal vaardigheid, prestaties en spel plezier. We zouden graag hiermee willen door gaan in de toekomst. Echter, hierdoor neemt de noodzaak toe om meer geld binnen te halen met onze acties. Om die reden is ook het aantal loten voor de grote club actie verhoogd van 4 naar 8.

Op dit moment hebben we Suikerbroden actie, de grote club actie, de Geranium actie en als het ons gegund is de Poiesz actie. Daarnaast, gaan we ieder jaar met een groep leden (18+) naar de TT om daar te helpen met b.v. parkeren en kaartcontrole en verkoop (levert c.a. €100 p.p. per dag op). Hier hoef je overigens niet lid voor te zijn om mee te mogen. Dus als je ouders of vrienden mee kunnen zijn ze meer dan welkom.

Tot slot is er de club van 50, waar iedereen die de club een warmhart toe wenst lid kan worden en  jaarlijks een donatie van €50,- per jaar kan doen.

Met vriendelijke groeten

Namens het bestuur

Sytse Henstra

secretaris@zunobri.nl

0594-500254 of 06 45 39 70 31

P.S. We zoeken nog steeds mensen die willen deelnemen in het bestuur om te helpen met een taak van het bestuur (b.v. een van de acties hierboven helpen te organiseren) of desnoods alleen als klankbord uit de vereniging. Met het oog op dat laatste zouden we graag een ouder met kinderen in de F tot C jeugd aan het bestuur toevoegen. Mocht je interesse hebben of weet je het niet zeker neem gerust contact op en kom vrijblijvend een keer kennis maken op een van de maandelijkse bestuursvergaderingen. Doordat veel taken door onze commissies worden uitgevoerd hoeft een bestuursfunctie niet veel tijd te kosten.    

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram