Zunobri 1 heeft zware zaterdag

Zunobri 1 heeft zware zaterdag

HOUTIGEHAGE – Het koude weer komt eraan, dus er wordt weer binnen gekorfbald. 26 november is de competitie officieel van start gegaan. Ter voorbereiding is Zunobri 1 afgereisd naar DWA 2, Wik ’34 1 en kwam de Hatchers uit Maleisië op bezoek. Hoewel geen van deze oefenwedstrijden is gewonnen, waren de spelers en coach tevreden over het samenspel.

Ten opzichte van het veldseizoen zit Zunobri in een poel met sterkere tegenstanders. Waaronder De Pein 1. Een oude bekende waar in eerdere jaren Zunobri het vuur aan de schenen kon leggen. Nu is dat toch anders. De Pein trok nieuwe gezichten aan, promoveerde op het veld en was niet van plan om de wedstrijd spannend te maken.

Scheidsrechter Wiggele de Haan floot voor het begin van de wedstrijd en al gauw stond er 8-0 op het scoreboard. Zunobri kon niks inbrengen in de wedstrijd. De passes kwam niet aan, de aanvallen waren onder hevige druk, de moed zinkt hem in de zaalschoenen. Het was duidelijk. Zunobri is niet opgewassen tegen deze tegenstander.

Dit uitte zich in moedeloosheid en frustratie tussen een aantal spelers van Zunobri. Begrijpelijk als niks lukt en je ten onder gaat met een score van 32-8. Er zijn genoeg lessen om te leren uit deze wedstrijd.

Toch is er een lichtpunt. Alle doelpunten kwamen van de dames. Simone Veenstra twee, Karlijn Suurd twee, Sharon vd Leest één, en grote complimenten voor Sanne Schuur. Zij wist het hoofd koel te houden en drie keer te scoren. Je zou kunnen spreken van een overwinning van de dames op de Zunobri heren, 8-0.

Het zijn dan ook deze kleine overwinning die gevierd moeten worden. De Pein is niet de enige sterke tegenstander. Zunobri zal toch ergens de inspiratie vandaan moeten halen om deze klap te incasseren. Zaterdag 3 december staat de volgende wedstrijd namelijk al op de planning. Roreko 1 komt op bezoek in de Quicksilver S.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram