Zunobri D1 speelt sterk in waterbad

De laatste veldwedstrijd voor de D1 werd gespeeld op donderdagavond. Eva was helaas ziek, maar gelukkig waren de andere 8 topfit.
Voor de wedstrijd moest er nog even flink gewerkt worden om alle waterplassen te verwijderen van het veld.
Maar om 19.00 was het veld bespeelbaar.
Aanval: Danique, Nicah, Daan, Melle
Verdediging: Charlotte, Luuk, Syra, Tessa

DTS kon vandaag gedeeld kampioen worden, ze deden er alles aan om dit binnen te slepen. Ze hadden veel publiek meegenomen dat zich flink liet horen gedurende de wedstrijd.
Zunobri begon goed aan de wedstrijd.
Mooie doelpunten van Danique en Tessa en een strafworp van Syra.
Zunobri had wel moeite met de bal uitbrengen en ook het vangen van een natte bal was best lastig. Resultaat bij rust een 3 – 2 voorsprong. In de rust werd het vertrouwen in een goede afloop uitgesproken.
De tweede helft werd er bij vlagen goed aangevallen en liet het team mooi samenspel zien.

Danique en Tessa scoorden beide nog een keer, maar het was niet voldoende. DTS overblufte met typisch Fries, fysiek spel, Zunobri was dit duidelijk niet gewend en wist hier ook niet goed mee om te gaan. Uiteindelijk kreeg DTS waarvoor ze kwamen, een gedeelde 1ste plek in de poule, eindstand 5-7.
Dit was een leerzame wedstrijd voor de D1, genoeg om weer mee verder te gaan in de trainingen.

Volgende week herfstvakantie en daarna nieuwe kansen in de zaal!

Door : Hilly Nieuwenhuis