Net even wat extra aandacht voor de scheidsrechters

Net even wat extra aandacht voor de scheidsrechters

Het verenigingsleven draait voor het overgrote deel op vrijwilligers. Trainers, kantinedienst, coaches, materiaalmannen, het bestuur, jeugdcoördinatoren en natuurlijk scheidsrechters!

Samen zorgen ze er allemaal voor dat de randvoorwaarden er zijn om op zaterdag lekker te kunnen spelen tegen andere sporters.

Dit geldt voor alle sporten. Binnen in de zaal, buiten op het kunstgras en zo nu en dan met je noppenschoenen in de klei.

Juist omdat er zonder scheidsrechter geen wedstrijd mogelijk is is het van 1-9 oktober de week van de scheidsrechter! Twee weekenden waarin we als sporters net even iets meer aandacht geven aan de leiders van de wedstrijd.

Natuurlijk ben je het niet altijd eens met een beslissing van de man of vrouw met de fluit. Maar ook hij of zij staat er op zaterdagmorgen om te proberen de wedstrijden van de jeugd in goede banen te leiden.

Binnen onze eigen kleine korfbalvereniging Zunobri dragen we samen de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen binnen de club. Seniorenleden, ouders en ook jeugdleden worden waar mogelijk ingezet om allerhande vrijwilligerstaken op te pakken. Samen staan we immers sterk! 

De afgelopen weekenden gingen de teams van Zunobri op pad met een kleinigheidje voor de scheidsrechters die hun wedstrijden floten. Zowel uit als thuis, want ook bij uitwedstrijden is de scheidsrechter er vrijwillig.

De groep met scheidsrechters bij Zunobri bestaat dit jaar uit Matthijs, Manon, Bram, Janneke, Sharon, Yoon-Ie, Stefan, Fred, Peter en Christiaan.

Namens alle spelers: Bedankt! 

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

Door: Fred Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram