Voorzitter Henk Nieuwenhuis legt per direct functie neer

Voorzitter Henk Nieuwenhuis legt per direct functie neer

ZUIDHORN – In een persverklaring en nieuwsbericht aan de leden schrijft het bestuur: “Henk Nieuwenhuis heeft met onmiddellijke ingang zijn functie als voorzitter neergelegd en zich teruggetrokken als bestuurslid.”

De reden hiervoor is dat Henk door gebeurtenissen en incidenten in het afgelopen jaar niet het gevoel heeft zijn rol als voorzitter te kunnen vervullen, zoals hij graag wenst. Hij ziet geen perspectief in het voorzitterschap en ervaart niet de positieve energie die hij graag zou willen. Hij wenst Zunobri heel veel succes voor de toekomst.
Het bestuur betreurt Henk zijn keuze en de aangeven reden hiervoor en hecht eraan te benadrukken dat hij het volledige vertrouwen van het bestuur heeft en had.
Hoe nu verder:

  • Vanuit het huidige bestuur zal niemand zich beschikbaar stellen voor de rol van voorzitter, we zullen dus op zoek gaan naar een nieuwe voorzitter, geen eenvoudige taak.
  • Totdat we deze gevonden hebben zal Herman vanuit het bestuur de communicatie met de Technische commissie overnemen.

Op zaterdag 24 september zullen enkele bestuursleden na de wedstrijd van het eerste in het clubhuis aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.
We hopen dat we op korte termijn een nieuwe voorzitter zullen vinden die samen met ons allemaal kan werken aan het bouwen van een gezonde club waarin korfbal plezier voorop staat.

Ben jij geïnteresseerd in de functie? Dan horen wij dit uiteraard graag. 

Met vriendelijke groet,

bestuur Zunobri,
Herman Schutte, Rinke Bolster, Sytse Henstra, Fokje van Hielkema en Janneke van Hielkema

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram