Zunobri 1 speelt iets betere 2e helft

Zunobri 1 speelt iets betere 2e helft

LEEUWARDEN – Vorige week scheen de zon, deze week regende het veel. ’s Ochtends hadden een aantal spelers van het eerste de overwinning al geproefd met hun eigen jeugdteams. De E2 en de C1 wonnen op eigen bodem allebei met 7-2. Met goede moed vertrok Zunobri 1 dan ook naar Leeuwarden, ook al wisten de spelers dat het deze keer geen gemakkelijke pot zou worden. De tegenstander is LKV Pallas ’08 1.

Na een kleine wandeling en ietwat laat gearriveerd maakten de spelers zich snel klaar voor de wedstrijd. Niet lang na de start van de wedstrijd sloeg het weer om en kwam er een stevige regenbui over het veld. Dit maakte het voor beide ploegen lastig om te scoren. Voor twintig minuten wist Zunobri de nul te houden, aan de andere kant lukte Pallas dit ook.
En de laatste 10 minuten van de eerste helft wist Pallas dan toch de score te openen. Zij waren warm en maakten de 2-0. Peter Schutte antwoordde van afstand met de 2-1, maar Pallas kreeg het op hun heupen. Al snel werd de stand uitgebreid tot 7-1. Simone Veenstra maakte er 7-2 van om uiteindelijk met een stand van 10-2 de rust in te gaan.
Zoals verwacht een andere wedstrijd dan vorige week. Toch waren de spelers en coach niet helemaal ontevreden en met de 0-0 mentaliteit startte de ploeg de tweede helft.

Deze keer duurde het geen 20 minuten voor de eerste goal. Stefan Steenbergen opende de tweede helft met een doelpunt, 10-3 op het scorebord, 0-1 op papier. Pallas antwoordde daarentegen met vijf doelpunten voor de 15-3.
Gedurende de tweede helft begon de ploeg uit Zuidhorn wel beter te spelen. Na goals van Janneke van Hielkema, Peter Schutte en Sharon van der Leest was de eindstand uiteindelijk 18-6. Een sterkere tweede helft en de ploeg van Willem Pera kan dan ook uitkijken naar een leuke wedstrijd tegen Veenwouden.

Zaterdag 24 september komt Veenwouden op bezoek. Met nog nul punten is de ploeg uit Veenwouden gebrand om hun eerste punten te pakken in Zuidhorn. De wedstrijd begint om 15.30u. De weersvoorspellingen zien er op het moment van schrijven prima uit als je een paraplu bij de hand hebt.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram