Zunobri kijkt naar de toekomst

Zunobri kijkt naar de toekomst

ZUIDHORN – Er zijn natuurlijk de nodige plannen voor de toekomst. Een kleine verzameling van plannen en reeds gerealiseerde ideeën. 

  • Het bestuur onderhoud intensief contact met de gemeente, zo is er al een tijd lang contact over onze accommodatie, zowel materialenhok als clubhuis hebben onderhoud nodig. Op de slotdag gaf bestuurslid Herman Schutte aan dat de contacten er zijn en dat het materialenhok inmiddels een nieuwe gevel heeft. De vastgoedcommissie wil het materialenhok nog meer verbouwen, de tussenmuur gaat veranderen en de diverse opbergrekken worden aangepakt zodat het materiaal er makkelijker en veiliger af te halen en op te bergen is. 
  • Daarnaast is het bestuur met de gemeente in overleg over het onderhoud op het kunstgrasveld. Al enkele jaren is het veld over de houdbaarheidsdatum heen en zien we niet alleen het onkruid door het kunstgras heen groeien maar zelfs dat het kunstgras loslaat. Het werd onveilig om op het dichtsbijzijnde deel de competitie af te werken dus moesten wedstrijden op het verste deel plaats vinden. 
    Schutte vertelde op de slotdag dat het onderhoud voor 2024 staat gepland. 
  • De Technische commissie is druk bezig om serieus te kijken naar een 35+ team, ook diverse oudleden zijn benaderd en zelfs een korfballer die hier is komen wonen maar ooit bij een andere club korfbalde. Dat ziet er op zich goed uit. Het idee is dat dit 35+ team regelmatig meetraint met het senioren 1 team. 
  • Het plan om een betaalde jeugdtrainer op de jongste groepen te zetten leeft al heel lang bij de Jeugdcoördinatoren. Zunobri heeft veel gedaan om het niveau van de jeugd op te krikken, zo is er altijd slim gepland met de jeugdtrainers die we hebben. Vaak ervaren trainers op de jongste jeugd. Daarnaast is er via jeugdtrainers begeleiders geprobeerd om verbetering aan te brengen. Toch blijkt uit evaluatie dat dit nog steeds niet voldoende is. Inmiddels is de ervaren Kevin van Haastrecht aan te trekken. Kevin komt uit een echte korfbal en misschien zelfs wel trainersfamilie die erg gedreven zijn om korfbal bekend te maken en mensen beter te maken. 
  • Vorig jaar was er al een intensief wervingstraject opgezet door het bestuur, waar bijvoorbeeld ook een structurele relatie is ontstaan met een kinderdagverblijf. Hier geven wij regelmatig trainen / spelvormen en hopen zo onze naam bekender te maken. Behalve dit is er ook serieus werk gemaakt van recreanten die alleen trainen en daarnaast is de midweek opnieuw gevormd. Ook hier is concreet resultaat. 

Uiteraard constateren we ook altijd dat we overal de vinger aan de pols moeten houden. Het spreekt niet voor zich om een vereniging draaiende de houden en we hebben ieder daarbij nodig. 

     

Materialenhok – onderhoud                               Kevin van Haastrecht – jeugdtrainer E en D

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram