Willem Pera ook volgend jaar trainer/coach Zunobri 1

Willem Pera ook volgend jaar trainer/coach Zunobri 1

De Technische commissie van Zunobri is blij te melden dat ook het komend jaar Willem Pera met de scepter zal zwaaien over Zunobri 1.
Al enkele jaren is Willem het trainersduo met Henk Nieuwenhuis. De laatstgenoemde neemt aan het eind van het jaar afscheid van het team, om meer tijd vrij te maken voor zijn andere belangrijke taak bij de vereniging, het voorzitterschap.
Enige tijd geleden al gaf Henk te kennen dat de dubbelrol hem veel tijd kost. Mede daarom is Henk genoodzaakt één van zijn taken te laten vallen. De TC en het team zijn Henk dankbaar voor alle tijd, energie en beleving die hij in het team heeft gestoken.
Willem zal niet alleen voor de groep blijven staan. Oud-bekende Jantine Ribeiro, die als trainingslid al betrokken is bij het team, heeft toegezegd samen met Willem de trainingen te verzorgen. Dit zal in een dergelijke constructie plaatsvinden waarin er voor Jantine zelf ook nog tijd overblijft om actief te blijven tijdens trainingen.
Het trainers-duo is niet het enige dat verandert. Ook zal er met het stoppen van enkele oudgedienden ruimte komen voor de jeugd om door te stromen naar het seniorenkorfbal.
De Technische Commissie is verheugd dat Willem en Jantine komend seizoen voor de groep zullen staan. ‘ Ik ben nog niet klaar met het team, en zie nog voldoende mogelijkheden’ aldus Willem Pera.

Het trainersduo voor 2022/2023:

   

Willem Pera                                   Jantine Ribero-de Vries

Henk Nieuwenhuis neemt afscheid als trainer:

 

Door: TC Zunobri

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram