Zunobri beleeft gezellige thuisspeeldag met goede resultaten.

Zunobri beleeft gezellige thuisspeeldag met goede resultaten.

Afgelopen weekend stond er voor alle zaterdagteams van korfbalvereniging Zunobri een thuiswedstrijd op het programma. Reden voor de activiteitencommissie om extra uit te pakken, en er een gezellige dag van te maken.

 

De jongste Zunobrianen van de club mochten de spits afbijten door al om 09.00 een wedstrijd te spelen tegen Nic/Hoogkerk. De jonge ploeg begon ijzersterk aan de wedstrijd, en wist op een 1-0 voorsprong te komen. Gedurende de wedstrijd kantelde het spelbeeld en wisten de gasten gemakkelijk het gat van de korf te vinden. De eindstand werd 1-10, maar bij de strafworpencompetitie bleef de stand mooi in evenwicht, 3-3.
Sparta uit Zevenhuizen was de tegenstander voor de D1 van Zunobri. In een uiterst vermakelijke en spannende wedstrijd werd het 5-6 voor de gasten uit Zevenhuizen. Ondertussen werd op een ander deel van het veld de training gegeven aan de Kangoeroeclub. Deze jonge talenten van de toekomst kregen van Alie Pera een leuke training met oefeningen en gezellig spelletjes.

Hierna volgde een gat in het programma, omdat de wedstrijd van de C1 geannuleerd werd. De tegenstander kon helaas geen team op de been krijgen. Dit bood de vrije spelers de kans om het speelveld over te nemen en lekker te spelen met de attributen die door de activiteitencommissie geregeld waren. Ook kwam Matei’s ijs langs met zijn ijscokar om voor de nodige verfrissing te zorgen.

De B1 en A1 speelden aan het begin van de middag hun wedstrijden. De beide Zunobriteams boekten een eenvoudige maar sterke overwinning. De B1 was Veewouden de baas met 8-2 en de junioren wonnen met klinkende cijfers van NKC uit Marum. De eindstand werd 15-1.

Bij het slotstuk van de middag kwam meer spanning kijken. Wez Warber en Fluch kwam op bezoek bij het eerste team van Zunobri. In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk de thuisploeg die de overwinning naar zich toe trok met 13-12. Tjeerd de Jong wist de laatste treffer te maken uit een mooie afstandstreffer.

De gezellig thuisspeeldag werd afgesloten met een leuke spelletjesavond waarbij natuurlijk de Pubquiz niet mocht ontbreken. Al met al een leuke dag, waarin weer eens te zien was dat Zunobri een leuke, kleine en gezellig club is voor jong, oud en ouders. 

Door: Fred Pera, commissie Communicatie

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram