Kevin van Haastrecht volgend jaar trainer Zunobri E1 en D1

Kevin van Haastrecht volgend jaar trainer Zunobri E1 en D1

De TC en JeCo zijn trots om te kunnen meedelen dat Kevin van Haastrecht vanaf volgend seizoen de trainingen voor de e1 en d1 zal verzorgen. Zunobri was op zoek naar een trainer voor de jongste jeugd om deze de basisvaardigheden te leren en het niveau omhoog te brengen. Met de komst van Kevin hebben de TC en JeCo er alle vertrouwen in dat dit goed komt.   

Kevin komt oorspronkelijk uit Stadskanaal. Na daar in de jeugd te hebben gespeeld is hij later – samen met zijn tweelingbroer Jesper – vertrokken naar korfbalverenging Nic. uit Groningen. Hier speelt hij al jaren in het eerste met als hoogtepunt een play-offs waarbij Kevin Nic. persoonlijk bijna terugschoot naar de Korfballeague. Kevin is op dit moment aan het revalideren van een zware knieblessure.   

Naast spelen is Kevin op diverse fronten actief als trainer. Kevin is trainer van diverse jeugdteams bij Nic. en met Zunobri komen we Kevin straks weer tegen als trainer van Stadskanaal 1. Samen met zijn broer Jesper is hij zelfs internationaal actief als bondscoach van Marokko, runden ze voor de corona periode een korfbalschool voor jeugdspelers en geven ze trainerscursussen.   

In het gesprek met Kevin hadden de TC en JeCo direct een goed gevoel. Kevin heeft veel ervaring als trainer en een mooie visie op het korfbal en ontwikkeling van spelers. Naast het beter maken van de spelers en het spelplezier wil Kevin ook zijn ervaring inzetten op andere vlakken binnen Zunobri.   

Wij hopen op een hele mooie samenwerking met Kevin!   

Door: Willem Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram