Korfbalcongres met mooie gratis online clinics!

Korfbalcongres met mooie gratis online clinics!

De KNKV organiseert een aantal hele mooie interessante gratis online clinics. Wil jij die ook volgen? Hier alle informatie: 

Het korfbalcongres is terug! Het is tijd om elkaar weer te inspireren en samen naar de toekomst te kijken. Tijdens het digitale korfbalcongres, dat plaatsvindt van 9 tot en met 13 mei, zoomen experts samen met verenigingen in op trends en ontwikkelingen. Dit doen zij die week met diverse workshops voor bestuurders, trainers, coaches en scheidsrechters. Een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen vanuit huis én om zo als vereniging verder te bouwen aan sterk verenigingskader. 

Afbeelding met tekst, gras, buiten, teken

Automatisch gegenereerde beschrijving

 Workshops

De congresweek start maandagavond 9 mei met een introductie van het hoofdthema: trends en ontwikkelingen. Hierna vinden verdeeld over de week acht workshops plaats, waarbij elke workshop gericht is op een specifieke doelgroep. Hieronder vind je een overzicht van alle workshops en zie je wanneer deze plaatsvinden. Alle inhoudelijke informatie over de workshops vind je hier.

 Programma 

Dag

Tijd

Workshop

Maandag 9 mei

19.15-20.15

Trends en ontwikkelingen

Maandag 9 mei

20.30-21.30

Analyse en wedstrijdvoorbereiding

Dinsdag 10 mei

19.15-20.15

Verenigingsarbitrage

Dinsdag 10 mei

19.15-20.15

Zichtbaarheid

Dinsdag 10 mei

20.30-21.30

Zichtbaarheid

Woensdag 11 mei

19.15-20.15

Veilig in je sport

Woensdag 11 mei

20.30-21.30

Mentale weerbaarheid voor scheidsrechters

Donderdag 12 mei

19.15-20.15

Ledenwerving en ledenbehoud

Donderdag 12 mei

20.30-21.30

Iedere scheidsrechter is uniek

Vrijdag 13 mei

19.15-20.15

Teamsamenstelling en selecteren

Vrijdag 13 mei

20.15-20.30

Afsluiting

 Aanmelden en meer informatie

Het KNKV nodigt jou als bestuurder/kaderlid uit om één of meerdere workshops te volgen. Ook andere geïnteresseerden van jouw vereniging kunnen zichzelf aanmelden voor één of meerdere workshops. Aanmelden doe je via dit aanmeldformulier. Meer informatie over het korfbalcongres vind je op korfbalcongres.nl. Met vragen over het korfbalcongres kun je terecht bij team service en ondersteuning.

 We zien je graag tijdens het korfbalcongres!

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram