Van het bestuur: wat verwachten wij van u en jou?

Van het bestuur: wat verwachten wij van u en jou?

Afgelopen week heeft het kabinet verdere versoepelingen bekend gemaakt. De jeugd mag hierdoor a.s. zaterdag de competitie hervatten, wat natuurlijk fantastisch is. De senioren zullen nog even moeten wachten met hun competitie. 
Er mag ook weer publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn, dit is voor de ouders en de spelers wel zo prettig. Echter moeten we ons bij de sporthal en de tribune nog wel aan een paar regels houden. Bij de deur is er de QR code scan en daarnaast de bekende 1,5 meter afstand en een mondkapje plicht. Dit mondkapje mag niet af op de tribune tijdens de wedstrijden.
We rekenen op het begrip en de medewerking van iedereen om deze regels na te leven. 
 
Namens het bestuur,
 
Henk Nieuwenhuis
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram