Competitie gaat direct los

Competitie gaat direct los

De KNKV meldt nu bij de laatste persconferentie 25/1 is aangekondigd dat we weer mogen sporten, de competitie direct dit weekend van start gaat!

Hoe gaat het precies:

Breedtekorfbal, dat zijn al onze teams behalve het eerste team, start a.s. zaterdag 29 januari direct met de competitie zoals die oorspronkelijk gepland stond. Kijk dus direct in het wedstrijdschema op onze site!

Wedstrijdkorfbal, dat is ons eerste team krijgt een nieuwe indeling, de huidige poule wordt in 2 pouletjes van 4 opgeknipt en de nummers 1 van die poule strijden in een dubbele beslissingswedstrijd om promotie naar de 3e klas. Deze competitie begint op 5 februari. Hier moeten we dus de indeling afwachten. 

Het veldseizoen zal wat later starten als gevolg van deze vertraging. 

Lees het hele bericht op de KNKV hier. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram