Zunobri 1 weet niet te winnen van Vitesse

Zunobri 1 weet niet te winnen van Vitesse

De afgelopen zaterdag speelde Zunobri weer een thuiswedstrijd. Vitesse uit Beilen kwam op bezoek in Zuidhorn. De beide ploegen wisten tot op heden vier punten te verzamelen uit de eerste vijf wedstrijden. Voor Zunobri een teleurstellend resultaat, omdat er vorige week onnodig verloren werd van Wik ‘34.

Zunobri 1 startte de wedstrijd uitstekend, want het was Sharon van der Leest die uit de eerste aanval de 1-0 wist te maken. Hierna stoomde Zunobri vlot door naar een 3-0 voorsprong. Hierna stagneerde de score iets aan de kant van Zunobri en kregen de Drenten de kans om terug te komen in de wedstrijd.
Tot 9-6 behield Zunobri het initiatief in de wedstrijd, en was er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainers Willem Pera en Henk Nieuwenhuis. Hierna kwam de klad in de aanvallen van Zunobri en zo kon Vitesse langzaam maar zeker dichterbij komen. Met een indrukwekkende 0-5 run werd de ruststand 9-11.
In de tweede helft wist Zunobri met enige moeite de stand weer in balans te brengen. Bij de stand van 12-12 was de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd. Het lukte helaas niet om dit een vervolg te geven. In het slot van de wedstrijd liet Vitesse zich de kaas niet meer van het brood eten. De eindstand werd bepaald op 14-17.
Zo eindigen de laatste twee wedstrijden voor Zunobri zeer teleurstellend. In twee thuiswedstrijden achter elkaar heeft Zunobri een voorsprong weggegeven, en gaat een concurrent er met de punten vandoor.
Komend weekend gaat Zunobri op bezoek in Veenwouden. Hier zal Zunobri de volle 60 minuten moet vlammen om de punten mee te nemen naar Zuidhorn.  

Door: Fred Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram