Bestuursleden gezocht, 18 november JAV!

Bestuursleden gezocht, 18 november JAV!

Beste leden,

Donderdag 18 november 2021 organiseren we weer onze algemene leden vergadering om 20:00 uur. Noteer deze datum in uw agenda.

Ruud Birza en Janneke van der Leest stoppen op die datum met hun taak in het bestuur. Hierdoor is de positie van Penning meester en een algemeen bestuurslid vacant. Heeft u interesse in een van deze functies, dan kun u zich verkiesbaar stellen door een contact op te nemen met het bestuur.

Daarnaast zoeken we altijd vrijwilligers die willen deel nemen in een van onze commissies. (Zie Organisatie – Zunobri voor een overzicht). Met name voor de financiële commissie zoeken we mensen die willen mee helpen met het organiseren van onze geld wervingsacties en het onderhouden van de contacten met onze sponsoren.  Neem gerust contact op mocht u geïnteresseerd zijn of als u vragen heeft.

Vriendelijke groeten

Sytse Henstra
secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram