Weet u het nog? Het verleden dichterbij gebracht!

Weet u het nog? Het verleden dichterbij gebracht!

In deze rubriek aandacht voor 2 jeugdteams. De C1 uit 2018 waar trainer Hans Luining op het veld kampioen mee werd, Saskia en Herman Schutte hielpen ook regelmatig met de coaching. En de B1 uit 2017 getraind en gecoacht door Thomas Wijtsma en Christiaan Schaafsma. Twee mooie teams waar uit beide teams ook jeugdleden nog steeds korfballen. 

Eerst het C team uit 2018. Het team had in die tijd al een paar trainers gehad en was als D ook gecombineerd met elkaar. Hans Luining werd gevraagd om deze groep te trainen. 
Er kwamen regelmatig nieuwe spelers bij maar er gingen ook spelers weg. Het team bestond uit : Mare, Yoram, Vera, Marieke, Jesse, Lieke, Marit, Emma, Jurriaan, Marcus, Martijn en later kwam Ernst er ook nog bij. 
Met Hans en Saskia als trainer/coaches werd het team langzaam steeds fanatieker. De jaren daarvoor had het team het soms moeilijk maar 2018 zou hun jaar worden. 
In deze wedstrijd zien we Zunobri C1 thuis in de Quick Silver S. spelen tegen Spes C1 uit Eexterveen. Een leuke spannende wedstrijd. De hele wedstrijd is gefilmd, als je dan ook op het hamburger menuutje klikt rechts in beeld vind je ook de 2e helft van deze leuke pot. 

In juni 2018 werd het team gedeeld kampioen met Noordenveld C2, de viering daarvan zien we hieronder. Deze beelden staan op Facebook.

Het tweede team dat we laten zien is de toenmalige Zunobri B1, een team wat in de loop der jaren een paar keer heeft moeten splitsen of fuseren met andere teams. Daardoor was het soms lastig om een echt team te zijn. Toch werd dit team als C aspirant het seizoen daarvoor kampioen en gelijk het seizoen daarop moest het spelen als B aspirant. Dat het team dat kon is in deze wedstrijd te zien. Het won van een gemiddeld langer Ritola B1. Dit team bestond uit: Joske, Annabel, Sanne, Lisanne, Nienke, Merel, Matthijs, Allard, Bram en Renzo kwam er ook bij. 
Dit team deed het eigenlijk heel goed hoewel het in de zaal 1 na laatste werd, was het team ook nog maar net B aspirant. Op het veld was het veel beter, het werd 2e in het voorjaar bijvoorbeeld. 
Ook dit team groeide qua korfbal erg goed door, helaas stopten ook hier een heel stel maar gelukkig zijn er ook nog die nog wel zijn blijven korfballen. 
Ook deze wedstrijd bestaat uit een afspeellijst die via het hamburgermenu rechtsbovenaan in de video aan te klikken is. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram