Sport 2 Daagse, 7 mei clinics door Zunobri

Sport 2 Daagse, 7 mei clinics door Zunobri

In een prachtig initiatief door o.a. BSO De Boshut zijn bijna alle sportverenigingen uit Zuidhorn met elkaar in verbinding gebracht. Elke sport wordt in deze sport 2 daagse op 6 en 7 mei in beeld gebracht en tientallen kinderen kunnen dan ruiken aan elke sport. Zunobri zal vrijdag 7 mei vanaf 9 uur aan 120 kinderen clinics verzorgen. 

De aanmeldingen stroomden binnen bij de organisatie en er is zelfs nog gekozen voor een beetje uitbreiding. Inmiddels is inschrijven niet meer mogelijk. Het is voor de kinderen volledige gratis en vrijblijvend. 
Als ze korfbal en Zunobri leuk vinden kunnen ze uiteraard altijd lid worden. De Komookbijons website van Zunobri helpt nieuwe jeugdleden kennis te maken met onze mooie vereniging. 

Op de website van De Boshut kan je meer informatie vinden. Ook is het programma daar te vinden. 

Vanaf 9 uur zullen de eerste groepen bij Zunobri training krijgen van ons. Let wel op, de Corona regels staan nog niet toe om publiek te faciliteren. Omdat de kinderen toch begeleid moeten worden heeft de Boshut eigen begeleiding ingezet en ook diverse Alfa studenten zullen meehelpen. 

Een mooi initiatief om de kinderen met de diverse sporten in aanraking te laten komen en voor alle sportverenigingen een gelegenheid om zich in beeld te spelen. 

Vooraf werd er een mooi filmpje gemaakt door de organisatie over elke sport. Zie hieronder hoe leuk onze meiden zich laten zien: 

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram