Nieuwe website in de lucht voor nieuwe jeugdleden

Nieuwe website in de lucht voor nieuwe jeugdleden

ZUIDHORN – In de laatste jaarvergadering en bij de Pubquiz presenteerde voorzitter Henk Nieuwenhuis al een basisplan die hij samen met het bestuur gemaakt heeft. Hierin is werving van nieuwe jeugdleden een belangrijk speerpunt. 

Naast hervorming van de commissies werd er ook besloten om een werkgroep Werving op te richten. Samen met de commissie Communicatie is er o.a. nagedacht over de website, flyers en presentatie. 
Diverse leden zijn hier mee bezig, zo willen we een leuke wervende film maken, gaan we actiever op zoek naar nieuwe jeugdleden, zo zijn er nog diverse initiatieven opgestart. 

Eén daarvan was om een nieuwe pagina of site in de lucht te zetten speciaal voor nieuwe jeugdleden. Een wervende site waarbij we snel en simpel alle informatie bij elkaar bundelen om nieuwe leden goed te informeren. 
Een site waar nieuwe jeugdleden zich snel kunnen aanmelden, vragen kunnen stellen of hun belangstelling kunnen tonen. 

Deze website is inmiddels in de lucht en te vinden onder https://komookbijons.zunobri.nl  

Hiermee hopen we de ingang naar ons in ieder geval makkelijker te maken, we kunnen op flyers, folders en in de mond op mond reclame altijd hiernaar verwijzen. 
Uiteraard is de website ook te bereiken via onze eigen officiële website. 

Ons nieuwe animatie karakter “Korvi” leidt je door iedere pagina en presenteert ook de nieuwe website in het onderstaande filmpje. 

Door: Christiaan Schaafsma – Commissie Communicatie / Werving 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram