Ook de jeugd nog niet trainen

Ook de jeugd nog niet trainen

Beste leden,

De laatste tijd krijgen vragen over de mogelijkheden voor het hervatten van de jeugd trainingen buiten op het veld. Dit is besproken met het bestuur, JeCo en TC.

Aan de ene kant is het de training voor de kinderen een goede fysieke en mentale afleiding. Aan de andere kant is er het risico op verspreiding en besmetting met covid. Vooral de britse variant baart on zorgen. Nu zijn de basis scholen wel weer open maar met strikte maatregelen om vooral contact tussen groepen zo veel mogelijk te voorkomen.  Het lijkt ons daarom niet verstandig om tijdens de korfbal training kinderen uit verschillende groepen en scholen bij elkaar te brengen. Daarnaast zijn er diverse trainers die het risico om besmet te worden en de kans om dit door te geven aan hun naasten zo klein mogelijk willen houden en dus liever afzien van het geven van trainingen. Begin maart zullen we de toestand opnieuw evalueren om te zien wat er mogelijk is.

Het is nu wel mogelijk om gebruik te maken van het veld en het materiaal van de vereniging om in familie verband op eigen verantwoordelijkheid. Als je hiervan gebruik wilt maken neem dan even contact op met mij voor het lenen van een sleutel.

Vriendelijke groeten

Namens het bestuur.

Sytse Henstra
secretaris
06-45397031  

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram