Voorzitter Henk Nieuwenhuis in de Streekkrant

Voorzitter Henk Nieuwenhuis in de Streekkrant

Artikel uit De Streekkrant.

Voorzitter KV Zunobri
ZUIDHORN – 
“Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdag 19 november ben ik benoemd tot voorzitter van KV Zunobri. Sinds 2018 hadden we al geen voorzitter en dus maakte ik begin dit jaar kenbaar dat ik deze functie wel op me wilde nemen. In 2015 ben ik vanuit de stad naar Briltil verhuisd en niet veel later ben ik betrokken geraakt bij KV Zunobri. Zelf heb ik jarenlang gekorfbald en toen ik een keer mee ging trainen, raakte ik gelijk weer enthousiast. Ook mijn zoon besloot enkele jaren geleden te gaan korfballen en sindsdien ben ik helemaal in de vereniging verzeild geraakt. Zo heb ik onder andere verschillende jeugdtrainers begeleid en ben ik het afgelopen seizoen, samen met iemand anders, hoofdtrainer geworden van de eerste selectie. Dat doe ik nog steeds. Het is een kleine vereniging en het is moeilijk om vrijwilligers voor dit soort functies te krijgen. Dat ik nu zowel de functie van hoofdtrainer als voorzitter bekleed, is toevallig zo gelopen. Ik heb wel uitdrukkelijk aan het bestuur gevraagd of dat op deze manier kan, maar vooralsnog zien wij beide geen problemen. Aan het einde van dit seizoen gaan we ongetwijfeld evalueren hoe het is gegaan. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik nu voorzitter ben en heb er ook heel veel zin in. Ik vind het belangrijk dat, als een van je kinderen bij een vereniging speelt, je ook zelf de handen uit de mouwen steekt en wat doet voor de club. Ik heb zelf jarenlang gekorfbald en gun mijn kinderen ook een mooie korfbaljeugd. KV Zunobri is een warme en vriendelijke vereniging, waarbij gezelligheid voorop staat. Iedereen is ontzettend betrokken en voelt zich hier snel thuis. Momenteel hebben we 76 leden, maar dit is behoorlijk meer geweest in het verleden. Hierbij ligt voor ons de komende jaren ook een mooie uitdaging. Ons voornaamste doel is dan ook dat we echt willen groeien, waarbij we willen beginnen bij de jeugd. We zijn druk aan het kijken hoe we ons op deze manier kunnen door ontwikkelen. Het afgelopen seizoen was lastig in verband met corona, maar als alles straks weer mag, is iedereen van harte welkom om eens bij ons een kijkje te nemen”.

Klik voor om het artikel in De Streekkrant te lezen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram