Zunobri B1 verliest nipt van Rog

Vandaag was de wedstrijd ROG – Zunobri. Ondanks het minder mooie weer en de vertraagde start waren de verwachtingen hoog. Zunobri begon goed: Mirthe scoorde een strafworp en niet veel later scoorde ze met afstand schot. De verdediging deed zijn best. Na wat gemiste kansen wist ROG toch te scoren. Er kwamen meerdere kansen voor Zunobri maar deze ging er niet in. ROG benuttigde hun kans om de score gelijk te trekken. Van beide partijen kwamen er mooie kansen. Er werd gewisseld, Roos nam de plaats in van Rutger. De wissel van de tegenpartij scoorde in de verkeerde korf (2-3). ROG weet de stand gelijk te brengen waarna  Zunobri voorkomt door een schot van Roos. Na veel bal bezit bij ROG scoorde zij 2 keer, de stand 5-4. Yoram weet de stand gelijk te brengen voor de rust.

In het begin van de tweede helft worden de kansen door beide teams niet benut. Julian weet de stand op 5-6 te brengen. Waarna in korte tijd ROG de leiding neemt en scoorde 2 keer ( 7-6). Zunobri probeert de stand gelijk te krijgen maar dat lukt niet. ROG krijgt veel kansen waarvan er 2 worden benut. Zunobri staat nu achter met 9-6. Vlak voor het einde weet Tessa te scoren. De eindstand is 9-7.