Van het Bestuur: Corona, tentenkamp en financiele acties

Van het Bestuur: Corona, tentenkamp en financiele acties

Beste Zunobri leden.

Het nieuwe Korfbal seizoen staat weer voor de deur. De teams zijn ingedeeld en de wedstrijd schema’s ondergaan een laatste controle. Deze week zijn er al een aantal oefenwedstrijden gepland. Daarnaast hebben wij een aantal activiteiten voor de komende seizoen al vastgelegd. Noteer de volgende datums alvast in jullie agenda:

4 – 5 September               Tentenkamp

5 September                      NL-doet

6 September                      TT-Actie (geld inzamelingen actie door de spelers van Zunobri 1)

19 November                    Algemene leden vergadering

3-5 Mei                                 Korfbal kamp.

Of alles normaal door kan gaan hangt natuurlijk af van de ontwikkeling ronde de Corona epidemie.

Corona

Er mag dit seizoen weer gekorfbald worden op het veld en in de zaal. Op het veld is normaal contact toegestaan. Echter daarbuiten gelden de standaard maatregelen voor de spelers en voor publiek. Belangrijk blijft de 1.5 meter afstand, handen wassen of desinfecteren en beperkt aantal mensen in de kleedkamers en de kantine. Het is belangrijk om ons hier aan te houden. Voor onze eigen gezondheid en die van anderen maar ook om te voor komen dat straks de wedstrijden weer afgelast worden als het aantal corona gevallen weer toenemen. Daarnaast word er door de gemeente gecontroleerd en beboet. Deze regels gelden ook voor de verenigingen waar we te gast zijn. Graag ook daar hun voorzorg maatregelen respecteren.

We zijn met het bestuur nog bezig met het vormgeven van deze maatregelen rond het veld en zullen hier later op terug komen. Verwacht wordt dat de Kantine beperkt open gaat (alleen voor het halen van een consumptie) en dat er maar een beperkt aantal mensen in de kleed kamers mogen (maximaal 4 verwacht ik). Afhankelijk van het wedstrijd schema kan het zijn dat onze gasten voorrang krijgen bij het gebruik van de kleedkamers, of dat leden gevraagd wordt om thuis om te kleden en na afloop te douchen.   

NL-Doet (5 September)

NL-doet kon afgelopen Maart op het laatste moment niet doorgaan. Echter alle inkopen waren al gedaan. Zo, wacht er een stapel steigerhout om gebruikt te worden voor een tweede  zit hoek in de Kantine. Daarnaast, moet er weer klein onderhoud worden uitgevoerd en van alles schoon gemaakt worden zoals de kantine en de kleedkamers. We hopen dat er een gezellige groep leden en ouders van leden komen helpen.

We starten op 5 September rond 11 tot 12 uur. Voor lunch, koffie een thee wordt gezorgd.

Je kun je opgeven met een reply op deze mail. (Echter spontaan langs komen mag ook als je je niet hebt opgegeven).

Tentenkamp (4 – 5 September)

Veel van onze standaard activiteiten hebben we vorig seizoen moeten missen. Het tentenkamp was daar een van. Om dit seizoen samen te beginnen, zijn we van plan om op vrijdag 4 september het tentenkamp alsnog in te halen. Details over het tentenkamp worden op de trainingen nog gegeven.

Vriendelijke groeten

Namens het Bestuur

Sytse Henstra
Secretaris Zunobri

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram