Zunobri D1 scoort om het leven

Na een kleine maand zonder wedstrijden kwam de D1 eindelijk weer in actie. De verwachtingen vooraf waren hooggespannen: de uitwedstrijd eerder dit seizoen werd met dubbele cijfers gewonnen. Lukt het Alberto, Tess, Kim, Merle en Lara om onder die druk te presteren?
Klokslag 9:58 beginnen we. Gelijk in de openingsminuut valt Alberto geblesseerd uit. Na vijf minuten gooit Merle de openingstreffer door de korf, waar direct de 1-1 op volgt. Merle, Kim en Tess zorgen dat de stand na het eerste kwart 5-1 is.
Het tweede kwart was een wervelwind. Geen idee wat ze door Merles ontbijt doen, maar effectief is het wel. Mede dankzij 7 punten van haar staat het met rust op 13-3.
In het derde kwart vallen er wat minder goals – waaronder van de herstelde Alberto – en eindigt het met 16-4.
Het laatste kwart. Twee van de goals zijn van Lara, nu hebben alle Zunobrispelers gescoord. De voorsprong wordt niet meer uit handen gegeven: de wedstrijd endigt in 23-5. Een prima uitslag, met ook een lichtpuntje voor Thrianta: nooit eerder dit seizoen scoorden zij vijf keer in een wedstrijd. Zo verlaten beide teams tevreden het veld.
Door: Casper Albers