Meehelpen TT Assen!

Meehelpen TT Assen!

Beste leden en ouder van leden.

Al enige jaren op een rij halen we extra inkomsten op door als vrijwilliger meet te helpen tijdens een van de race dagen op het TT-Circuit van Assen. Het gaat hierbij om taken als Parkeer wacht, Kaart verkoop of Kaart controle. Voor iedere vrijwilliger per dag krijgt de vereniging ca. €100,- als vergoeding. Vorig jaar hebben we met 15 leden, ouders en vrienden mee gedaan op een van de dagen van de TT races. Ook al heb je niets met motor sport het blijft een leuke dag om mee te maken.

Ook dit jaar willen we liefst met een zo groot mogelijke groep weer mee doen. Dus ben je 17 – 18 jaar of ouder, geef je op. Ook ouders en vrienden die dit een keer willen mee maken zijn van harte welkom (je hoeft dus niet zelf lid te zijn). Hieronder een overzicht van de dagen. Voorgaande jaren zijn zaterdag of zondag naar de TT races gegaan, maar ook een van (of meerdere dagen) is mogelijk. Als je belangstelling hebt om een dag mee te gaan maar je kunt op meerdere dagen. Laat dit ook even weten.

Ik moet de opgave midden volgende week door geven. Dus graag voor woensdag 26 februari door geven of je mee gaat, hoe oud je bent en welke taak je voor keur heeft (geen garantie dat je die ook krijgt).

 

–          Parkeerwacht

–          Kaart verkoop

–          Kaart controle

WK Super Bike

Zaterdag

18-apr

 

Zondag

19-apr

 

 

 

TT

Vrijdag

26-jun

 

Zaterdag

27-jun

 

Zondag

28-jun

Gamma Raching days

Zaterdag

8-aug

 

Zondag

9-aug

 

 

 

DTM

Zaterdag

5-sep

 

Zondag

6-sep

 

 

 

Vriendelijke groet 

Sytse Henstra

 

 

 

  

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram