Zunobri E1 komt tekort tegen DES

Afgelopen zaterdag moest het door Land Schoenmode gesponsorde Zunobri E1 aantreden tegen DES uit Norg. Na de nipte nederlaag van vorige week was het team gebrand op een overwinning.

Er moest al vroeg gespeeld worden, maar dat weerhield het fanatieke publiek niet om aanwezig te zijn. Het eerste kwart werd er gestart met Chiara, Kim, Stan en Kevin.

Zunobri ging vol uit de startblokken en dat leverde al snel kansen op voor Kevin en Chiara.

Helaas stond het vizier niet op scherp. Zowel de afstandsschoten als de nodige doorloopballen werden niet gescoord. Helaas was het DES dat wel wist te scoren. Na het eerste kwart stond het 0-1.

Het tweede kwart kwam Rifka in het veld voor Kevin. Er werd goed overgespeeld door Zunobri echter kansen leverde dit niet op. Wel scoorde DES opnieuw 2x en was de ruststand 0-3.

Na rust kwam Kevin in het veld voor Chiara. Er waren kansen over en weer. Zo was er een grote kans voor Stan en ook Kim en Kevin hadden kansjes. Maar ook nu wisten de talenten van Zunobri niet te scoren. Iets waar de tegenstander wel mee doorging. Zij scoorden opnieuw 2x en de stand na het derde kwart was 0-6. In het laatste kwart kwam Chiara in het veld voor Stan. Zunobri liet de koppies zeker niet hangen en ging hard op zoek naar de eretreffer. Nadat iedereen hier de kans voor had was het uiteindelijk Kim die de eer hoog wist te houden voor het team. Eindstand 1-7.

Zunobri had te smaak te pakken want bij de strafballen die na de wedstrijden werden genomen wisten zowel Rifka, Stan, Kim en Kevin te scoren en werd deze gewonnen met 4-1.