Zunobri en coach Emiel Folkers vroegtijdig uit elkaar in verband met carrière switch

Zunobri en coach Emiel Folkers vroegtijdig uit elkaar in verband met carrière switch

Emiel Folkers is bezig aan zijn tweede seizoen bij K.V. Zunobri, maar zal dit seizoen niet afmaken.
In goed overleg met de technische commissie is besloten het contract vroegtijdig te ontbinden. De reden hiervoor heeft niets te maken met de korfbal. Emiel heeft te kennen gegeven een nieuwe baan te hebben gevonden en de benodigde opleiding, in combinatie met een jong gezin, zou teveel tijd opslokken om nog 100% op de groep te focussen.

Emiel reageerde bijna twee jaar geleden op de oproep van Zunobri, waarin werd gezocht naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste team.
In de periode die volgde kreeg Emiel de ploeg goed aan het korfballen, en wist het in het eerste seizoen bovenin de vierde klasse mee te draaien. Naast het organiseren van de trainingen en het verzorgen van de coaching nam Emiel zitting in de TC, speelde hij regelmatig met de midweek mee en was hij zeer betrokken bij het regelen van vele oefenwedstrijden en trainingskampen.
Via deze weg wil het bestuur en de TC Emiel enorm danken voor zijn bevlogen inzet voor het eerste team van Zunobri. Iedereen wenst Emiel ontzettend veel succes en bovenal plezier in zijn nieuwe baan en natuurlijk het gezin Folkers veel plezier, wanneer papa weer eens thuis is op zaterdag.

Met het vertrekken van Emiel heeft de TC getracht de ontstane vacature snel in te vullen. Dit is goed gelukt, want vanaf de start van het jaar 2020 zal Willem Pera voor de groep staan. Hij wordt hierin ondersteund door Henk Nieuwenhuizen. Beide zijn geen onbekende voor de ploeg. Willem speelde al jaren voor Zunobri en is de laatste jaren onder andere trainer/coach van een aantal jeugdploegen. Henk is behalve korfbalpapa ook als speler actief geweest binnen de vereniging en is actief in de begeleiding van jeugdtrainers.
Door het vertrek van Willem bij de B1 ontstaat hier weer een gat. Janneke van Hielkema blijft trainer van dit team zal samen met Hans Luining de trainingen gaan verzorgen.

De TC en het bestuur wensen de beide heren veel plezier en succes met hun nieuwe uitdaging.

Door: Technische Commissie

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram