Sprankelende wedstrijd D1

Sprankelende wedstrijd D1

Zunobri D1 moest deze dag de verre uitwedstrijd in Hoogeveen tegen Triantha spelen. Lara, Kim, Tess, Merle en Kevin waren de spelers die o.l.v. coach Tjeerd in de prachtige sporthal hun korfbalkunsten mochten laten zien.
 
Vanaf het eerste fluitsignaal spatte het plezier en enthousiasme er vanaf. Mooie aanvallen en goed overspelen met veel doelpogingen resulteerden in een ruime 1-8 voorsprong bij rust. Daar was niets geflatteerds aan, want de tegenstander kwam er niet aan te pas. Het was vaak zelfs zó dat Zunobri met twee spelers tegelijk de afvallende ballen probeerden te pakken.
 
Na de rust lag de bal al na 5 seconden in de korf bij de tegenstander na weer een vlekkeloze aanval. Een monsterscore lag in het verschiet. De goals bleven maar vallen en het meegereisde publiek werd getrakteerd op een ware Zunobri show. De teller stopte bij 1-20.
 
Mooi om te zien dat alle vijf de spelers minimaal 2x scoorden en er een paar pareltjes tussen zaten; enkele scores van grote afstand en zelfs een goal met een doorloop bal.
 
Tevreden met dit mooie spel en het resultaat werd de reis huiswaarts gemaakt en wordt er uitgekeken naar de volgende wedstrijd van dit sprankelende team.
 
Geschreven door: Tjibbe Jan Werksma
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram