Zunobri C1 teleurgesteld na gelijkspel

Op zaterdag 12 oktober moest Zunobi C1 aantreden tegen Noordenveld uit Roden. Ten tijde dat uw verslaggever op het thuisveld aanwezig was, had scheidsrechter Hans Luining de wedstrijd net gestart.
Yoram, Roos, Doris en Tessa starten in de aanval. Er wordt goed gewerkt en samengespeeld in het team.
Ook de verdediging met Julian, Hans, Mirthe en Zahra zitten er goed bovenop en laten de gastspelers weinig tot schotpogingen komen.
Na een poosje over en weer te hebben overgespeeld, vindt uw verslaggever dat het wel tijd wordt voor een doelpunt. ‘Zunobri, leg hem er in’ en Yoram volgt die raad dadelijk op en scoort.
Helaas scoort de tegenpartij dadelijk ook en is de stand weer gelijk 1-1.

De spelers wisselen nu van helft. Het gaat weer een poosje over en weer. Het is een leuke pot en er worden kansen gecreëerd maar nu moet het nog afgemaakt worden. ‘Hup Zunobi, leg hem er in’. Na een assist van Julian scoort Roos 2-1 en staat Zunobri op voorsprong. Dat wordt werderom vergroot door een samenspel van Roos en Julian naar 3-1. Das 2x in de roos, Roos!

Na de rust is Mare voor Hans in de ploeg gekomen. Noordenveld krijgt algauw een strafworp toegekend die gelukkig voor Zunobri, wordt gemist door de tegenpartij. De voorsprong blijft. Af en toe hebben de dames en heren spelers van C1 ogen in hun achterhoofd nodig.
Ze raken het zicht op de bal nog weleens kwijt. De aanval weet een paar kansen te creëren maar dat leidt niet tot score. Wel bij de tegenpartij. Zij komen terug naar 3-2. Deze tweede helft gaat moeizamer. De aanval weet weinig kansen te creëeren en ook de verdediging heeft moeite om elkaar te vinden bij het elkaar aanspelen. Zunobri lijkt in een lichte crisis te belanden.
Coach Roseanne knalt er een aanmoediging uit maar het lijkt niet te helpen om uit de impasse te geraken. Nog 10 minuten volhouden, Zunobri staat nog op voorsprong. De spanning stijgt, wie weet de rust in het team te bewaren? Blijf de bal zien en balbezit houden Zunobri! Wissel Rutger mag de laatste minuten voor Roos invallen.
Dan, van grote afstand, een schot van Noordenveld. Raak. Twee minuten later fluit Hans af. De teleurstelling bij het team is groot. Jammer, de winst was dichtbij. Eindstand 3-3.